skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

АМБАСАДA ЈАПАНА У БиХ У ПОСЈЕТИ ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА СТАНАРИ

Јавну здравствену установу Дом здравља Станари посјетили су програмски координатори Амбасаде Јапана у БиХ, Зерина Грбешић и Kozue Mitsuhata. Раније је Дом здравља Станари аплицирао за Темељни грант помоћи за пројекте људске сигурности (ГАГП) објављен од стране Амбасаде Јапана у БиХ, те је у склопу активности ова посјета и заказана.

Након састанка у просторијама дома здравља, те упознавању са реализованим, тренутним и будућим активностима, директор ЈЗУ Дом здравља Станари, Славен Јеринић заједно са представницама Амбасаде Јапана, упутио се на локацију изградње новог објекта дома здравља.

Посјети градилишту придружио се и начелник Општине, Радојица Ћелић како би се захвалио на посјети представницама Амбасаде Јапана, те изразио спремност на сарадњу како у оквиру овог пројекта, тако и будућих. Након упознавања о тренутним фазама изградње дома здравља, упутили су се и на Пословну зону „Термоелектрана“.

Будући да су апликације у оквиру пројекта ГАГП у фази евалуације, руководство ЈЗУ Дом здравља Станари нада се позитивном исходу, те да ће њихова апликација бити препозната од стране Амбасаде Јапана у БиХ.

Back To Top