skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Пословна зона ”Термоелектрана”

Пословна зона „Термоелектрана“ представља мјесто будућег привредног развоја општине Станари и „дом“ нових инвестиција. Налази се у фази обезбјеђења инфраструктуре, на површини од 3,3 ha, са 8 парцела, чија се површина може прилагођавати потребама инвеститора, од којих су већ неки исказали интерес. Локација пословне зоне је поред регионалних путева Р 474 Прњавор-Јелах и Р 474а Прњавор-Добој, те пружог правца Добој-Бања Лука. На овој површини предвиђена је изградња производних погона, а земљиште је претворено у грађевинско и 1/1 је у власништву општине. Добра карактеристика ове локације је раван терен и обезбијеђен прилаз на све парцеле, са оба регионална пута. Инвеститорима, који отворе производне погоне, за 5 запослених радника са подручја општине Станари, 1000 м2 овог земљишта уступа се бесплатно.

Водичи

Детаљније информације о Пословној зони „Термоелектрана“, као и о погодностима које општина Станари пружа потенцијалним инвеститорима, можете погледати у водичима, који се налазе у наставку текста.

Пословна зона - ЛЕТАК

ћирилица

Poslovna zona-Letak

latinica

Business Zone - GUIDE

english

Guide For Investors

english

Водич за инвеститоре

ћирилица

Документи

Одлука о оснивању Пословне зоне "Термоелектрана"

Одлука о изради Регулационог плана Пословне зоне „Термоелектрана“ у Драгаловцима

Правилник о условима и начину отуђења непокретности у својини Општине испод тржишне цијене или без накнаде

Одлука о цијени закупа пословних објеката у Пословној зони „Термоелектрана“ Драгаловци у власништву општине Станари

Све информације у вези са Пословном зоном „Tермоелектрана“ заинтересовани инвеститори могу добити у канцеларији Одјељења за привреду и финансије (бивша Управна здрада РиТЕ Станари).

Одјељење за привреду и финансије

Контакт особа: Љубиша Станковић

Телефон: 053/201-810

Ел. пошта: nacelnik.pif@opstinastanari.com

Back To Top