skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

АПЕЛ ГРАЂАНИМА

Штаб за ванредне ситуације општине Станари је са данашње сједнице упутио апел грађанима општине Станари који се налазе у иностранству да не крећу на пут за ускршење празнике без пријеке потребе. Наиме, више нема кућне изолације, него се на граници добија рјешење о изолацији у карантину у мјесту пребивалишта. Карантин у општини Станари је смјештен у Друштвени дом у Осретку и спреман је за прихват првих лица.

Епидемиолошка ситуација у општини Станари је задовољавајућа. Нема лица код којих је потврђено присуство вируса корона. А под медицинским надзором је тренутно 13 лица. Током марта мјесеца под медицинском надзором је било 130 лица.

Штаб препоручује власницима трговинских радњи, апотека и одговорних лица у банкама да уторком и петком од 7:00 до 10:00 часова, а у циљу заштите здравља лица са навршених 65 и више година живота и спречавању ширења болести изазване новим вирусом корона (COVID-19), пружају услуге искључиво тим лицима. Позивају се и  лица млађа од 65 година живота да уторком и петком од 7:00 до 10:00 часова не обављају куповину и не обављају послове у банкама.

Још једном подсјећамо све наше грађане да је на јавним мјестима обавезно ношење маски.

Back To Top