skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

БОЖИЋНИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ СТАНАРИ

Поводом новогодишњих и божићних празника, начелник општине Станари уприличио је дочек за најмлађе суграђане ове локалне заједнице. Укупно 241 малишан, узраста до 5 година добио је пакетић од Дједа Мраза, а општина Станари такође се побринула да најмлађи уживају и у богатом забавном програму, те дружењем са Дједа Мразом и Елзом.

Том приликом, начелник општине, честитао је својим суграђанима новогодишње и божићне празнике, уз жељу да их наредне године буде још више, јер дјеца су наше највеће богатство.

Навео је да су Правилником о остваривању права на новчану помоћ за незапослене породиље и новорођену дјецу регулисана права на мјесечну новчану накнаду за незапослене породиље и новорођену дјецу, као и услови, поступак и начин обезбјеђивања средстава за остваривање тог права.

Начелник општине истакао је да се општина не може развијати ако нема дјеце, те истакао чињеницу да је прве године од оснивања општине било укупно 24, а ове (треће) године 76 дјеце рођене дјеце, и то говори да се све више брачних парова одлучује на многобројнију породицу.

На крају свог обраћања начелник је још једном пожелио свима срећне празнике и истакао да би желио да се и идуће године виде у што већем броју.

Back To Top