skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ УГОСТИО ПРЕДСТАВНИКЕ ТЕКВОНДО КЛУБА „СТАНАРИ“ И ТЕКВОНДО КЛУБА „РУДАР“

Поводом наступајућег 27. јуниорког и 36. сениорског европског теквондо првенства које се одржава у Поречу (Р. Хрватска) начелник Општине, господин Радојица Ћелић угостио је представнике, односно такмичаре Теквондо клуба „Станари“ и представнике Теквондо клуба „Рудар“. Састанку са представницима клубова присуствовали су предсједник и потпредсједник СО Станари, господин Денис Стевановић и господин Небојша Кајганић.

Том приликом начелник је честитао младим такмичарима одлазак на европско првенство уз жеље да освоје најбоље резулате и навео да је Општина Станари обезбиједила помоћ овим клубовима у виду новчаних средстава.

Предсједник СО Станари, господин Денис Стевановић истакао је да је Скупштина општине Станари такође подржала одлазак такмичара на европско првенство.

Представници ових клубова захвалили су се начелнику и предсједнику Скупштине на подршци и нагласили да су им новчана средства значајна за наступ на овогодишњем европском првенству које ће се одржати у Поречу од 26. априла до 1. маја.

Представници Теквондо клуба “Станари“ Станари:

1.      Далибор Kовачевић – тренер ТKД репрезентације БиХ

2.      Ана Марија Kовачевић – јуниорка, тул 1. Дан и спаринг – 65 кг

3.      Јована Блатњак – јуниорка, спаринг + 65 кг

 Теквондо клуба “Рудар“ Станари:

1.      Славиша Поповић – тренер ТKД репрезнтације БиХ,

2.      Марко Јосић – јуниор, спаринг – 75 кг.

Back To Top