skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

OBAVJEŠTENJE

САОПШТЕЊЕ

Обавјештавају се грађани општине Станари да је Републички штаб за ванредне ситуације Закључком о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона у Републици Српској од 21.09.2020. године у циљу превенције ширења вируса  и болести на територији Републике Српске  до 12.10.2020. године забранио сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, што укључује и окупљања као што су свадбе, сахране и слична организована окупљања, те продужио мјере које се тичу забране рада угоститељских објаката послије 24:00 часа

Због погоршане епидемиолошке ситуације на подручју наше Општине,  Општински штаб за ванредне ситуације апелује и упозорава све грађане да се придржавају свих мјера прописаних од стране ЈЗУ „Институт за јавно здравство Републике Српске“.

Апелује се на грађане који су евидентирани и којима је одређена мјера кућне изолације да су обавезни да испоштују све мјере које су наложене од стране Дома здравља, инспекцијских органа и комуналне полиције, јер ће бити свакодневно контролисани од стране надлежне комуналне полиције. Сви који се не буду придржавали мјера и не нађу се на пријављеној кућној адреси, биће прекршајно санкционисани.

Back To Top