skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОДРЖАН САСТАНАК ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ СТАНАРИ

Омладинска банка Станари данас је одржала састанак поводом завршних активности за 2021. годину. Активности Омладинске банке заједно са Фондацијом „Мозаик“ дале су као резултат шест реализованих пројеката у пет мјесних заједница. За ове пројекте, у овој години, издвојено је преко 15.000,00 КМ. На реализацији пројеката учествовала су 153 волонтера, а број корисника који ће имати предности од пројеката је преко 400.

Реализовани пројекти су: „У природи је љепше“ у Остружњи Горњој, „Кутак за спорт и дружење“ у Драгаловцима, игралиште „Сложна браћа“ у Станарима, „Ловачка прича“ у Митровићима, „Наша мала кућица“ у Остружњи Доњој и „Парк природе и спорта“ у Станарима.

У двије године рада Омладинске банке Станари, укупно је реализовано тринаест пројеката, вриједности преко 33.000,00 КМ.  Денис Стевановић је координатор Омладинске банке испред општине Станари, а Игор Бајић је предсједник одбора Омладинске банке. Овом приликом уручене су захвалнице свима присутнима који су учестовали у раду и реализовању пројеката, као и начелнику општине Радојици Ћелићу.

Back To Top