skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

САСТАНАК РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ И СПОРТСКИХ УДРУЖЕЊА СА ПРЕДСЈЕДНИКОМ СИНДИКАЛНО-ЕДУКАТИВНОГ ЦЕНТРА

Данас је у сали Скупштине општине одржан састанак руководства општине и спортских удружења са Божом Марићем, предсједником Синдикално-едукативног центра. Испред руководства општине састанку су присустовали Денис Стевановић, предсједник Скупштине општине и Небојша Кајганић, потпредсједник Скупштине општине. Састанку је присустовало неколико представника/тренера спортских удружења/клубова/секција које броје чланство на подручју општине Станари и Мирко Кесер, директор ЈУ Спортско-туристичка организација општине Станари.

Божо Марић, предсједник СЕЦ-а информисао је присутне о могућностима које свако удружење/клуб/секција могу да остваре у виду остваривања финансијске подршке за разне пројекте, а преко међународних организација које се фокусирају на пружању подршке омладини и спорту.

У наредном периоду потребно је реализoвати бројне активности у циљу стварања услова и израде докумената који су нужни за аплицирање ка разним организацијама и фондовима. Овом приликом, Божо Марић, предсједника СЕЦ-а је пружио подршку и своје искуство и знање ставио на располагање општинском руководству и удружењима, будући да је већ учестовао у израдама такве врсте документације.

Присутни су окончали данашњи састанак уз договор за поновни скуп на којем би били дефинисали кораци и конкретни циљеви, али и недостаци постојећег стања, ради што адекватнијег и успјешнијег наставка планираних акција на пољу развоја спорта и анимирању омладине за учешће и бављење спортом и спортским активностима.

Позивају се сви заинтересовани представници удружења/клубова/секција да уколико имају питања или коментаре на ову тематику обрате се општинској управи ради консултација.

Back To Top