skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

60 КОРИСНИКА БАЊСКО-КЛИМАТСКИХ ЗДРАВСТВЕНИХ УСЛУГА УПУЋЕНО У БАЊУ КУЛАШИ

Данас је у Скупштинској сали општине Станари организован пријем за 60 корисника који су се пријавили по Јавном позиву, а избором Комисије су одабрани за коришћење бањско-климатских здравствених услуга у бањи Кулаши. Присутне је поздравио предсједник комисије, начелник Одјељења за општу управу, Ненад Стевановић, те извршио провјеру лица која су пристигла. Упознао их са условима који су одређени Јавним позивом и начину на који је Комисија и извршила и дала приједлог начелнику општине за ранг листу корисника. Пожелио је свим корисницима угодан боравак и олакшање тегоба због којих и иду.

Затим је начелник општине, Радојица Ћелић, поздравио све присутне, пожелио им такође угодан боравак, те добро здравље. Такође је поручио да борачка популација и припадници породица погинулих бораца, као ни ратни инвалиди неће бити заборављени, те ће се у складу са могућностима наредне године ова активност наставити највјероватније у још већем броју. Радиће се и на додатним правима за борце како би се олакшала њихова ситуација.

Предсједник Скупштине општине, Денис Стевановић, пожелио је присутнима да искористе ових неколико дана како би побољшали своје здравље, те се вратили својим домаћинствима у бољем здравственом стању.

Чланови породица погинулих бораца и борци задовољни су наставком ове активности, те су захвални општинској власти што се и даље мисли на њихову категорију. Радују се свом заслуженом лијечењу и здравственим услугама у бањи Кулаши, која је и ове године домаћин нашим становницима.

Back To Top