skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

60 KORISNIKA BANJSKO-KLIMATSKIH ZDRAVSTVENIH USLUGA UPUĆENO U BANJU KULAŠI

Danas je u Skupštinskoj sali opštine Stanari organizovan prijem za 60 korisnika koji su se prijavili po Javnom pozivu, a izborom Komisije su odabrani za korišćenje banjsko-klimatskih zdravstvenih usluga u banji Kulaši. Prisutne je pozdravio predsjednik komisije, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, Nenad Stevanović, te izvršio provjeru lica koja su pristigla. Upoznao ih sa uslovima koji su određeni Javnim pozivom i načinu na koji je Komisija i izvršila i dala prijedlog načelniku opštine za rang listu korisnika. Poželio je svim korisnicima ugodan boravak i olakšanje tegoba zbog kojih i idu.

Zatim je načelnik opštine, Radojica Ćelić, pozdravio sve prisutne, poželio im takođe ugodan boravak, te dobro zdravlje. Takođe je poručio da boračka populacija i pripadnici porodica poginulih boraca, kao ni ratni invalidi neće biti zaboravljeni, te će se u skladu sa mogućnostima naredne godine ova aktivnost nastaviti najvjerovatnije u još većem broju. Radiće se i na dodatnim pravima za borce kako bi se olakšala njihova situacija.

Predsjednik Skupštine opštine, Denis Stevanović, poželio je prisutnima da iskoriste ovih nekoliko dana kako bi poboljšali svoje zdravlje, te se vratili svojim domaćinstvima u boljem zdravstvenom stanju.

Članovi porodica poginulih boraca i borci zadovoljni su nastavkom ove aktivnosti, te su zahvalni opštinskoj vlasti što se i dalje misli na njihovu kategoriju. Raduju se svom zasluženom liječenju i zdravstvenim uslugama u banji Kulaši, koja je i ove godine domaćin našim stanovnicima.

Back To Top