skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „С ЉУБАВЉУ ХРАБРИМ СРЦИМА“

Почела је кампања за хуманитарну акцију „С љубављу храбрим срцима”, која ће бити одржана под високим покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, а прикупљена средства биће искориштена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Намјера је да се кроз набавку превозних средстава за 33 удружења у склопу Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Републике Српске „Менерали“, олакша приступ кориштењу услуга најмлађим члановима Савеза, попут дневног збрињавања, школовања, радно-окупационих радионица, спортских и културних активности и омогући већа укљученост у друштвени живот заједница у којима живе, саопштено је раније из кабинета предсједника Српске.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена “С љубављу храбрим срцима” број 571-010-00002700-15 код Kомерцијалне банке Бањалука.

Партнери предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и у овогодишњој хуманитарној акцији биће млади умјетници и дјеца из различитих дијелова Српске, који ће својим умјетничким перформансом или другим ангажманом дати допринос да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре.

Подршку хуманитарној акцији традиционално сваке године пружају и афирмисани културни и спортски радници из региона.

“М:тел” хуманитарни број 1411 биће активан од 6. до 31. децембра 2021. године. Позивом на овај број грађани ће бити у могућности да подрже акцију са једном KМ.

Back To Top