skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ХУМАНИТАРНА ФОНДАЦИЈА „ИДРИЗ ЈАКУПОВИЋ“ УРУЧИЛА НОВЧАНУ ДОНАЦИЈУ УДРУЖЕЊУ „АНЂЕО“

Дана 21.11.2018. године представници Фондације „Идриз Јакуповић“ посјетиили су нашу општину, гдје су присуствовали састанку са представницима Удружења за помоћ дјеци и омладини са потешкоћама у развоју „Анђео“ Станари, замјеником начелника, господином Денисом Стевановићем и послаником у Народнoј скупштини Републике Српске, господином Гораном Јеринићем.

Фондација са сједиштем у Санском Мосту, која је иначе хуманитарног карактера, изразила је жељу да кроз ову посјету упозна представнике хуманитарне организације која већ годину дана дјелује на подручју општине Станари. Овом приликом, представници Фондације Удружењу „Анђео“ уручили су новчану донацију у вриједности од 500 KМ.

Господин Санел Јакуповић, предсједник Управног одбора поменуте Фондације, нагласио је да кроз свој рад увијек радо помажу организацијама које дјелују на побољшању квалитета живота у заједници.

Представници Удружења „Анђео“ исказали су захвалност за примљену донацију, истакавши да овакав вид подршке итекако значи, што је и још један од показатеља да увијек постоје они који својом свијешћу мијењају положај маргинализованих популација нашег друштва. Осим тога, исказали су и велику захвалност др Гордану Бајићу који је био посредник у организовању састанка ове двије невладине организације.

Удружење „Анђео“ Станари је хуманитарна, невладина организација која већ другу годину дјелује на територији наше општине. Удружење има за циљ рад на побољшању квалитета живота и остваривања права дјеце и омладине са потешкоћама у развоју. Организација окупља 25 дјеце и омладине са потешкоћама у развоју, као и њихове родитеље и сроднике.

Back To Top