skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

HUMANITARNA FONDACIJA „IDRIZ JAKUPOVIĆ“ URUČILA NOVČANU DONACIJU UDRUŽENJU „ANĐEO“

Dana 21.11.2018. godine predstavnici Fondacije „Idriz Jakupović“ posjetiili su našu opštinu, gdje su prisustvovali sastanku sa predstavnicima Udruženja za pomoć djeci i omladini sa poteškoćama u razvoju „Anđeo“ Stanari, zamjenikom načelnika, gospodinom Denisom Stevanovićem i poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske, gospodinom Goranom Jerinićem.

Fondacija sa sjedištem u Sanskom Mostu, koja je inače humanitarnog karaktera, izrazila je želju da kroz ovu posjetu upozna predstavnike humanitarne organizacije koja već godinu dana djeluje na području opštine Stanari. Ovom prilikom, predstavnici Fondacije Udruženju „Anđeo“ uručili su novčanu donaciju u vrijednosti od 500 KM.

Gospodin Sanel Jakupović, predsjednik Upravnog odbora pomenute Fondacije, naglasio je da kroz svoj rad uvijek rado pomažu organizacijama koje djeluju na poboljšanju kvaliteta života u zajednici.

Predstavnici Udruženja „Anđeo“ iskazali su zahvalnost za primljenu donaciju, istakavši da ovakav vid podrške itekako znači, što je i još jedan od pokazatelja da uvijek postoje oni koji svojom sviješću mijenjaju položaj marginalizovanih populacija našeg društva. Osim toga, iskazali su i veliku zahvalnost dr Gordanu Bajiću koji je bio posrednik u organizovanju sastanka ove dvije nevladine organizacije.

Udruženje „Anđeo“ Stanari je humanitarna, nevladina organizacija koja već drugu godinu djeluje na teritoriji naše opštine. Udruženje ima za cilj rad na poboljšanju kvaliteta života i ostvarivanja prava djece i omladine sa poteškoćama u razvoju. Organizacija okuplja 25 djece i omladine sa poteškoćama u razvoju, kao i njihove roditelje i srodnike.

Back To Top