skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ ПОМОЋИ ЖРТВАМА МИНА

Општинска управа Станари и њемачка невладина Организација „АСБ“ у оквиру Пројекта „Зарадити, а не добити“ објавили су Јавни позив за додјелу помоћи у пословној обуци и обезбјеђењу грантова за запошљавање жртвама мина и њиховим породицама на подручју општине Станари.

Пројекат финансира Делегација Европске уније у БиХ, локалне заједнице и „АСБ“, а реализују „АСБ“, пројектни партнер Удружење „Еко Спортска Група“ у сарадњи са локалним заједницама укљученим у пројекат.

Овим путем позивамо све заинтересоване особе жртве мина или чланове њихових породица да преузму пријаву за учествовање у пројекту, уредно је попуне и доставе у временски одређеном року надлежном органу у локалној заједници.

Апликациони и регистрациони образац може се преузети у просторијама Општинске управе (канцеларија бр. 29), сваким радним даном, као и на званичној интернет страници Општинске управе Станари.

Јавни позив је оглашен на огласној табли Опшинске управе од 19. марта 2018. године и остаје отворен 30 дана од његове објаве.

Попуњен апликациони и регистрациони образац потребно је доставити у просторије Општинске управе Станари (канцеларија бр. 29), не касније од 30 дана након објаве Јавног позива (закључно са 20. априлом 2018. године у 14:00 часова).

Према исказаној заинтересованости, накнадно ће се одредити дан за информације, ради презентације самог пројекта.

Апликациони образац

Кратки опси документа и датум

Регистрациони образац

Кратки опси документа и датум

Back To Top