skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Дониран угаљ корисницима Центра за социјални рад Станари

Корисницима права на сталну новчану помоћ, а који то право остварују путем Јавне установе Центар за социјални рад Станари, у сарадњи са компанијом ЕФТ-Рудник и Термоелектрана Станари, извршена је подјела угља за огрев.

Компанија ЕФТ је и овај пут показала да је друштвено одговорна организација, донирајући Центру око 40 тона угља за огрев, намијењеног за наведене кориснике права из социјалне заштите. Ријеч је о појединцима и породицама неспособним за рад, без редовних примања, без имовине и без подршке породице односно обвезника издржавања.

Центар је преузео обавезу превоза и достављања угља на адресе свих корисника.

Такође, у оквиру својих редовних планских активности, Центар је у протеклом периоду, наведеним корисницима, извршио исплату новчаних средстава за набавку/куповину огревног дрвета.
Циљ спроведених активности је, да кроз заједничко дјеловање, помогнемо и ублажимо стање социјалне потребе, у којем се поменута популација становништва налази, те како би, са бригом мање, дочекали наступајуће зимске дане.

Као и у многим другим ранијим приликама, компанија ЕФТ је овај пут препознала проблеме и потребе људи-корисника Центра за социјални рад Станари, показујући да је поуздан партнер за сарадњу.

ЈУ Центар за социјални рад Станари

Back To Top