skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

Doniran ugalj korisnicima Centra za socijalni rad Stanari

Korisnicima prava na stalnu novčanu pomoć, a koji to pravo ostvaruju putem Javne ustanove Centar za socijalni rad Stanari, u saradnji sa kompanijom EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari, izvršena je podjela uglja za ogrev.

Kompanija EFT je i ovaj put pokazala da je društveno odgovorna organizacija, donirajući Centru oko 40 tona uglja za ogrev, namijenjenog za navedene korisnike prava iz socijalne zaštite. Riječ je o pojedincima i porodicama nesposobnim za rad, bez redovnih primanja, bez imovine i bez podrške porodice odnosno obveznika izdržavanja.

Centar je preuzeo obavezu prevoza i dostavljanja uglja na adrese svih korisnika.

Takođe, u okviru svojih redovnih planskih aktivnosti, Centar je u proteklom periodu, navedenim korisnicima, izvršio isplatu novčanih sredstava za nabavku/kupovinu ogrevnog drveta.
Cilj sprovedenih aktivnosti je, da kroz zajedničko djelovanje, pomognemo i ublažimo stanje socijalne potrebe, u kojem se pomenuta populacija stanovništva nalazi, te kako bi, sa brigom manje, dočekali nastupajuće zimske dane.

Kao i u mnogim drugim ranijim prilikama, kompanija EFT je ovaj put prepoznala probleme i potrebe ljudi-korisnika Centra za socijalni rad Stanari, pokazujući da je pouzdan partner za saradnju.

JU Centar za socijalni rad Stanari

Back To Top