skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

КОМПЛЕТИРАНИ РАДОВИ НА ВАЊСКОМ УРЕЂЕЊУ ПОСЛОВНЕ ЗОНЕ „ТЕРМОЕЛЕКСТРАНА“

Данас је руководство Општине, заједно са одборницима Скупштине општине, директорима јавних установа, те закупцима производних хала, посјетило хале у Пословној зони „Термоелектрана“. Комплетирани су сви радови на вањском уређењу пословне зоне, који се састоје од уређења интерних саобраћајница и паркинга, изградње одводње оборинских вода, изградње септичке јаме и набавке и уградње ограде и расвјете.

Тренутни закупци су компанија Fischer Intralogistic која се бави производњом металних дијелова, теретних лифтова, покретних трака, те металном обрадом и сличним пословима и Максимовић Комерц која се бави производњом АЛУ и ПВЦ столаријом, као и пластификацијом метала и алуминијума великих формата.

Начелник општине, Радојица Ћелић, захвалио се свим присутнима, као и сарадницима на заједничком дјеловању и раду. Резултат успјешног рада је урађен савремен простор који закупцима хала нуди повољно окружење за производњу и рад. Такође, битно је поменути и Правилник о субвенцијама за запошљавање, који свим привредницима нуди погодности приликом запошљавања новог броја радника.

Back To Top