skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

KOMPLETIRANI RADOVI NA VANJSKOM UREĐENJU POSLOVNE ZONE „TERMOELEKSTRANA“

Danas je rukovodstvo Opštine, zajedno sa odbornicima Skupštine opštine, direktorima javnih ustanova, te zakupcima proizvodnih hala, posjetilo hale u Poslovnoj zoni „Termoelektrana“. Kompletirani su svi radovi na vanjskom uređenju poslovne zone, koji se sastoje od uređenja internih saobraćajnica i parkinga, izgradnje odvodnje oborinskih voda, izgradnje septičke jame i nabavke i ugradnje ograde i rasvjete.

Trenutni zakupci su kompanija Fischer Intralogistic koja se bavi proizvodnjom metalnih dijelova, teretnih liftova, pokretnih traka, te metalnom obradom i sličnim poslovima i Maksimović Komerc koja se bavi proizvodnjom ALU i PVC stolarijom, kao i plastifikacijom metala i aluminijuma velikih formata.

Načelnik opštine, Radojica Ćelić, zahvalio se svim prisutnima, kao i saradnicima na zajedničkom djelovanju i radu. Rezultat uspješnog rada je urađen savremen prostor koji zakupcima hala nudi povoljno okruženje za proizvodnju i rad. Takođe, bitno je pomenuti i Pravilnik o subvencijama za zapošljavanje, koji svim privrednicima nudi pogodnosti prilikom zapošljavanja novog broja radnika.

Back To Top