skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ДОДИЈЕЛИО СТИПЕНДИЈЕ ЗА 50 СТУДЕНАТА

Начелник општине Станари, Душан Панић, потписао је уговоре са студентима високошколских установа, корисницима стипендија за 2019/2020. годину. На основу Јавног позива за доделу стипендија право на овај вид помоћи остварило је 50 студената. Мјесечни износ студентских стипендија предвиђен је Правилником о критеријумима за додјелу студентских и ђачких стипендија, којим се, осим износа, утврђују услови и начин додјељивања стипендија студентима првог и другог циклуса који се школују на високошколским установама.

Начелник општине истакао је да се ради о редовним студентима који су остварили право на стипендије, за шта је из буџета општине Станари издвојено око 58 000 КМ. Начелник је нагласио да су врата општине Станари свима отворена те да ће се организовати и нефомална дружења да би додатно унаприједила комуникација са студентима.

Потписивању уговора присуствовао је и предсједник Скупштине, Остоја Стевановић, замјеник начелника, Денис Стевановић те в.д. начелника Одјељења за општу управу, Данијела Гаврић.

Back To Top