skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОРГАНИЗОВАО СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ ДИЈАСПОРЕ

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника начелник општине Станари, господин Душан Панић, уприличио је свечани пријем за грађане општине Станари који живе и раде у европским земљама.

Присутнима су се обратили руководиоци Општинске управе Станари и, том приликом, начелник је сумирао резултате који су остварени у 2018. години, као и планове за наредну, 2019. годину. Такође, начелник је нагласио да свим грађанима општине Станари, заједно са Општинском управом, у сваком тренутку стоји на располагању, те да ће учинити све што је у његовој моћи да се Станари развију у сваком погледу.

Присутнима се обратио и посланик у Народној скупштини Републике Српске, господин Горан Јеринић који је истакао важност оваквих сусрета, с обзиром да је општина Станари отворена за сваки вид комуникације и сарадње, како са предузетницима из РС, тако и са предузетницима из иностранства, те да би свакако вољели да остваре одређени вид сарадње у будућности.

Данашњем пријему присустовао је и предсједник Скупштине, господин Остоја Стевановић, који је истакао да је Скупштина општине Станари битан орган и да је усвојила основне одлуке које су битне за функционисање једнице локалне самоуправе. Уз жеље да предстојећи празници буду проведени у миру и благостању, присутнима се обратио замјеник начелника, господин Денис Стевановић, поново наглашавајући да ће општина Станари увијек бити отворена за све њене грађане, уз жељу да се сусрети оваквих врста наставе и у будућем периоду.

Back To Top