skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Начелник општине угостио КБС Рудар Станари

Начелник општине Станари, Радојица Ћелић, угостио је данас девет чланова Клуба борилачких спортова „Рудар“ које предводи тренер Александра Ковачевић. Клуб борилачких спортова „Рудар“ формиран је 2013. године, те од тада и ради на подручју општине Станари и регије.

 Повод данашњег састанка је пласман на 22. ИТФ Теквон-до првенству Републике Српске, гдје су представници Клуба борилачких спортова “Рудар“ Станари остварили веома добре резултате у појединачној и екипној конкуренцији. Такмичари овог клуба су укупно освојили 18 медаља, међу којима је 5 првака и 6 вицепрвака Републике Српске, док су јуниорке постали екипни прваци Репбулике Српске у борбама. Понос Клуба су освојени пехари у категорији пионира и пионирки.

Тренер Александра Ковачевић исказала је захвалност начелнику општине на подршци клубу и овим резултатом показују да њихов клуб заслужује подршку, те ће се у наредном периоду трудити да остваре још боље резултате.

Начелник општине поручио је да подршка неће изостати и да ће руководство општине послије ове године, у којој се очекује дефицит због смањења прилива средстава буџету општине, планирати више средстава за развој спортских удружења и клубова да би Станари били препознатљиви по резултатима у области спорта.

Back To Top