skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

Načelnik opštine ugostio KBS Rudar Stanari

Načelnik opštine Stanari, Radojica Ćelić, ugostio je danas devet članova Kluba borilačkih sportova „Rudar“ koje predvodi trener Aleksandra Kovačević. Klub borilačkih sportova „Rudar“ formiran je 2013. godine, te od tada i radi na području opštine Stanari i regije.

 Povod današnjeg sastanka je plasman na 22. ITF Tekvon-do prvenstvu Republike Srpske, gdje su predstavnici Kluba borilačkih sportova “Rudar“ Stanari ostvarili veoma dobre rezultate u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Takmičari ovog kluba su ukupno osvojili 18 medalja, među kojima je 5 prvaka i 6 viceprvaka Republike Srpske, dok su juniorke postali ekipni prvaci Repbulike Srpske u borbama. Ponos Kluba su osvojeni pehari u kategoriji pionira i pionirki.

Trener Aleksandra Kovačević iskazala je zahvalnost načelniku opštine na podršci klubu i ovim rezultatom pokazuju da njihov klub zaslužuje podršku, te će se u narednom periodu truditi da ostvare još bolje rezultate.

Načelnik opštine poručio je da podrška neće izostati i da će rukovodstvo opštine poslije ove godine, u kojoj se očekuje deficit zbog smanjenja priliva sredstava budžetu opštine, planirati više sredstava za razvoj sportskih udruženja i klubova da bi Stanari bili prepoznatljivi po rezultatima u oblasti sporta.

Back To Top