skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ВАТРОГАСНО-СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ СТАНАРИ

Припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Станари, дана 06.04.2023. године ангажовани су на 3 интервенције проузроковане пожаром.

  • У 08.00 примљена је дојава о пожару димњака на стамбеном објекту у Мјесној заједници Цвртковци по позиву припадника Полицијске станице Станари. На интервенцију су изашла 3 ватрогасца-спасиоца са 1 навалним ватрогасним возилом за пожаре стамбених објеката. На лицу мјеста присутни су били и припадници полиције Станари. Није било материјалне штете проузорковане пожаром. Интервенција завршена у 9.30.  
  • У 12.50 примљена дојава о пожару ниског растиња у Мјесној заједници Горња Остружња по позиву мјештанина, а на интервенцију су изашла 2 ватрогасца-спасиоца са навалним ватрогасним возилом за пожаре отворених простора. Интервенција завршена у 13.45.
  • У 17.20 примљена је дојава о пожару високог растиња и шуме у Мјесној заједници Брестово по позиву Полицијске станице Станари, а на интервенцију су изашла 3 ватрогасца-спасиоца са навалним ватрогасним возилом за пожаре отворених простора. На лицу мјеста су били припадници полиције Станари и шумарије Добој. Интервенција завршена у 19.00.
Back To Top