skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

OBAVJEŠTENJE TERITORIJALNE VATROGASNO-SPASILAČKE JEDINICE STANARI

Pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Stanari, dana 06.04.2023. godine angažovani su na 3 intervencije prouzrokovane požarom.

  • U 08.00 primljena je dojava o požaru dimnjaka na stambenom objektu u Mjesnoj zajednici Cvrtkovci po pozivu pripadnika Policijske stanice Stanari. Na intervenciju su izašla 3 vatrogasca-spasioca sa 1 navalnim vatrogasnim vozilom za požare stambenih objekata. Na licu mjesta prisutni su bili i pripadnici policije Stanari. Nije bilo materijalne štete prouzorkovane požarom. Intervencija završena u 9.30.  
  • U 12.50 primljena dojava o požaru niskog rastinja u Mjesnoj zajednici Gornja Ostružnja po pozivu mještanina, a na intervenciju su izašla 2 vatrogasca-spasioca sa navalnim vatrogasnim vozilom za požare otvorenih prostora. Intervencija završena u 13.45.
  • U 17.20 primljena je dojava o požaru visokog rastinja i šume u Mjesnoj zajednici Brestovo po pozivu Policijske stanice Stanari, a na intervenciju su izašla 3 vatrogasca-spasioca sa navalnim vatrogasnim vozilom za požare otvorenih prostora. Na licu mjesta su bili pripadnici policije Stanari i šumarije Doboj. Intervencija završena u 19.00.
Back To Top