skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА БИРАЧЕ О ОБЈАВИ СПИСКА БИРАЧА УПИСАНИХ ДА ГЛАСАЈУ ПУТЕМ ПОШТЕ ЗА ОПШТИНУ СТАНАРЕ

Општинска изборна комисија Станари, на основу Закључка Централне изборне комисије БиХ од 19.09.2018. године, а у циљу заштите бирачког права, обавјештава бираче са подручја општине Станари да се објављује списак бирача који су уписани да гласају путем поште, како би бирачи могли провјерити да ли се њихово име евентуално налази на овом бирачком списку.

Списак бирача који су уписани да гласају путем поште налази се у Центру за бирачки списак општине Станари (зграда Општинске управе).

Бирачи који евентуално нађу своје име на списку бирача уписаних да гласају путем поште, а нису доставили пријаву за гласање путем поште, требају се јавити у Општинску изборну комисију Станари.

Уколико бирач на дан избора, 07.10.2018. године, утврди да се његово име налази на списку бирача који су уписани да гласају путем поште, а није доставио пријаву за гласање путем поште, као и они бирачи који су се до дана избора евидентирали код Општинске изборне комисије, имају право да гласају на бирачком мјесту за гласање непотврђеним-ковертираним гласачким листићима на бирачком мјесту које ће се налазити у Основној школи „Десанка Максимовић“ Станари.

Back To Top