skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОПШТИНА ПОМОГЛА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ГРИЈАЊА У ПО ТЕДИН ХАН И ДРАГАЛОВЦИ

Поводом завршетка радова на реконструкцији и модернизацији система за гријање начелник општине Станари, господин Радојица Ћелић, заједно са предсједником и потпредсједником Скупштине данас је посјетио подручна одјељења Драгаловци и Тедин Хан.

 „Данас смо обишли подручна одјељења Драгаловци и Тедин Хан, гдје је урађен модернији систем гријања и то представља наставак једне добре сарадње између Општинске управе и ОШ „Десанка Максимовић“. Важно је нагласити да ми подржавамо активности школе и да ће исте бити подржане и у наредном периоду, с обзиром да је школа примјер једног доброг партнера, има видљиве резултате рада и на тај начин промовише и нашу локалну заједницу. Задовољство нам је што сарађујемо и да су нашим заједничким улагањима, сва подручна одјељења, заједно са централном школом, доведена на један завидан ниво“, изјавио је предсједник Скупштине, господин Денис Стевановић.

„Повод наше посјете је завршетак новог гријања у Подручном одјељењу Драгаловци и Подручном одјељењу Тедин Хан. Овај пројекат је урађен једним дијелом из школских, а другим дијелом из средстава Општине Станари. Битно је напоменути да је у ранијем периоду ова подручна одјељења реконструисала компанија „ЕФТ“, а да би се створили комплетни услови за функционисање, Општина је реализовала овај пројекат заједно са директором Основне школе. С обзиром да је сада ријешен и проблем гријања ове школе су у материјалном смислу оспособљене тако да ученици и радно особље могу радити на најбољи могући начин. Овом приликом желим да се захвалим и руководству Основне школе које сваким даном све више препознаје циљеве развоја школства на подручју општине Станари и желим да нагласим да овој школи могу позавидјети многе школе у Републици Српској“, истакао је начелник општине, господин Радојица Ћелић.

Вриједност пројекта реконструкције система за гријање била је око 30.000,00 КМ, од чега је Општина издвојила средства у износу од 25.000,00 КМ.

Back To Top