skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ЗАПОЧЕТА ИЗГРАДЊА ВАТРОГАСНИХ ГАРАЖА

Општина Станари започела је са изградњом ватрогасних гаража у које ће бити смјештена четири ватрогасна возила. Том приликом, данас је начелник општине, господин Радојица Ћелић извршио обилазак поменутих радова.

„Ово је један од значајнијих пројеката, како за ТВСЈ тако и за нашу локалну заједницу, будући да се ради о дугоочекиваном пројекту. Драго ми је да ће се овај пројекат изградње ватрогасних гаража реализовати у скоријем периоду те да ћемо имати објекат у који ћемо моћи смјестити ватрогасна возила, који нарочито долази до значаја у зимском периоду“, истакао је начелник општине.

„Изградњом гаража за ватрогасна возила повећаће се оперативност Ватрогасне јединице у смислу спасавања људских живота и материјалне имовине од пожара. Возила ће бити заштићена од разних временских утицаја, а нарочито током зимског периода када је вода у цистернама и остатку система склона смрзавању те на тај начин може проузроковати велика оштећења“, навео је командир Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице, господин Гордан Иличић.

Back To Top