skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОПШТИНУ СТАНАРЕ ПОСЈЕТИО ПРЕДСЈЕДНИК НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Предсједник Народне скупштине Републике Српске господин Недељко Чубриловић данас је посјетио Општину Станаре, гдје је са начелником Радојицом Ћелићем разговарао о инфраструктурним пројектима на подручју ове локалне заједнице.

„Данас сам предсједника Чубриловића упознао са стањем у нашој локалној заједници, о дефинисаним политикама и инфраструктурним пројектима који су у току. Међу најбитније пројекте свакако смо извдојили изградњу новог објекта Дома здравља, водовода, експропријацију земљишта како би се у наредном периоду градила зграда административног центра, центра за социјални рад и библиотеке. Такође, разговарали смо о броју запослених радника на подручју општине Станари. Укратко, предсједника смо информисали о свим битним сегментима развоја наше локалне заједнице и констатовали да је општина Станари једно добро мјесто за улагање и запошљавање. Искрено се надам да ћемо, као и до сада, имати подршку Владе Републике Српске и да ћемо заједно реализовати одређене пројекте који су од круцијалног значаја за ову општину“, изјавио је начелник Општине, Радојица Ћелић.

„Могу да констатујем да су Станари локална заједница  која може да послужи за примјер и другима. Ово је једна од најмлађих локалних заједница, али садашњи тренутак показује оправданост оснивања општине Станари. Оно што је заиста лијепо чути је стварање услова за индустријску зону и да већ има заинтересованих инвеститора за локације, као и импресивни подстицаји које Општина даје. Ово је прилика и да позовем све заинтересоване да саслушају и да погледају услове и да се одлуче за инвестирање у Станарима. Наравно, увијек навијам да то буду домаћи инвеститори који гарантују сигурност и дуготрајност пословања, а не да мотив буде само новац као подстицај који даје локална заједница“, нагласио је предсједник Народне скупштине Републике Српске, господин Недељко Чубриловић.

Back To Top