skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

OPŠTINU STANARE POSJETIO PREDSJEDNIK NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske gospodin Nedeljko Čubrilović danas je posjetio Opštinu Stanare, gdje je sa načelnikom Radojicom Ćelićem razgovarao o infrastrukturnim projektima na području ove lokalne zajednice.

„Danas sam predsjednika Čubrilovića upoznao sa stanjem u našoj lokalnoj zajednici, o definisanim politikama i infrastrukturnim projektima koji su u toku. Među najbitnije projekte svakako smo izvdojili izgradnju novog objekta Doma zdravlja, vodovoda, eksproprijaciju zemljišta kako bi se u narednom periodu gradila zgrada administrativnog centra, centra za socijalni rad i biblioteke. Takođe, razgovarali smo o broju zaposlenih radnika na području opštine Stanari. Ukratko, predsjednika smo informisali o svim bitnim segmentima razvoja naše lokalne zajednice i konstatovali da je opština Stanari jedno dobro mjesto za ulaganje i zapošljavanje. Iskreno se nadam da ćemo, kao i do sada, imati podršku Vlade Republike Srpske i da ćemo zajedno realizovati određene projekte koji su od krucijalnog značaja za ovu opštinu“, izjavio je načelnik Opštine, Radojica Ćelić.

„Mogu da konstatujem da su Stanari lokalna zajednica  koja može da posluži za primjer i drugima. Ovo je jedna od najmlađih lokalnih zajednica, ali sadašnji trenutak pokazuje opravdanost osnivanja opštine Stanari. Ono što je zaista lijepo čuti je stvaranje uslova za industrijsku zonu i da već ima zainteresovanih investitora za lokacije, kao i impresivni podsticaji koje Opština daje. Ovo je prilika i da pozovem sve zainteresovane da saslušaju i da pogledaju uslove i da se odluče za investiranje u Stanarima. Naravno, uvijek navijam da to budu domaći investitori koji garantuju sigurnost i dugotrajnost poslovanja, a ne da motiv bude samo novac kao podsticaj koji daje lokalna zajednica“, naglasio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, gospodin Nedeljko Čubrilović.

Back To Top