skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПОЧЕЛА СА РАДОМ ТЕРЕНСКА АМБУЛАНТА У ЦВРТКОВЦИМА

У Цвртковцима је данас почела са радом теренска амбуланта породичне медицине. Отварању је присуствовао начелник Општине, Радојица Ћелић који је нагласио важност амбуланте за ову мјесну заједницу:

„Рекли смо да је здравствени сектор један од најважнијих сегмената за наше становништво и с тим у вези дао сам обећање да ћемо здравствени систем подићи на један виши ниво, што управо и чинимо. Једно је изградња новог објекта Дома здравља у Станарима, а ево и данас смо отворили амбуланту у Цвртковима и тиме правимо један „прстен“ по насељеним мјестима у нашој локалној заједници. Ова амбуланта је адекватно опремљена свом неопходном опремом, што ће много значити мјештанима Цвртковаца, али и околних мјеста као што су Митровићи и дио Јелањске, који ће моћи да обаве прегледе и друге врсте медицинске помоћи“.

Грађани ће услуге у новој амбуланти моћи користити сваке сриједе у времену од 08.00 до 12.00 часова, када ће ординирати љекар породичне медицине, а осталим радним данима у амбуланти ће радити медицински техничар у временском периоду од 12.00 до 15.00 часова.

Back To Top