skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

POČELA SA RADOM TERENSKA AMBULANTA U CVRTKOVCIMA

U Cvrtkovcima je danas počela sa radom terenska ambulanta porodične medicine. Otvaranju je prisustvovao načelnik Opštine, Radojica Ćelić koji je naglasio važnost ambulante za ovu mjesnu zajednicu:

„Rekli smo da je zdravstveni sektor jedan od najvažnijih segmenata za naše stanovništvo i s tim u vezi dao sam obećanje da ćemo zdravstveni sistem podići na jedan viši nivo, što upravo i činimo. Jedno je izgradnja novog objekta Doma zdravlja u Stanarima, a evo i danas smo otvorili ambulantu u Cvrtkovima i time pravimo jedan „prsten“ po naseljenim mjestima u našoj lokalnoj zajednici. Ova ambulanta je adekvatno opremljena svom neophodnom opremom, što će mnogo značiti mještanima Cvrtkovaca, ali i okolnih mjesta kao što su Mitrovići i dio Jelanjske, koji će moći da obave preglede i druge vrste medicinske pomoći“.

Građani će usluge u novoj ambulanti moći koristiti svake srijede u vremenu od 08.00 do 12.00 časova, kada će ordinirati ljekar porodične medicine, a ostalim radnim danima u ambulanti će raditi medicinski tehničar u vremenskom periodu od 12.00 do 15.00 časova.

Back To Top