skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Као и ранијих година, настављена је пракса да се ученици првих разреда обрадују са пригодним поклон пакетима за почетак школовања. Данас је начелник општине Радојица Ћелић заједно са предсједником Скупштине општине, Денисом Стевановићем и потпредсједником Скупштине општине, Небојшом Кајганићем, посјетио ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ Станари, како би уручили ђацима првацима поклоне у виду школског прибора.

Након свечаног почетка и поздрава добродошлице ученици су наставили програм. Ученици старијих разреда су овом приликом, уз пјесму и игру дочекали нове другаре. Њихов наступ аплаузом су поздравили присутни учитељи и наставници, као и родитељи ђака првака. Директор школе, Александар Ристић, пожелио је свима успјешну школску годину, добре оцјене и школовање без прекида, те у добрим условима. Захвалио се руководству општине на поклонима, руксацима и школском прибору за наших 50 дјечака и дјевојчица. Министарство просвјете и културе и ове године је обезбиједило уџбенике за ђаке.

Руководство општине, заједно са просвјетним радницима,  вршило је подјелу припремљених уџбеника и прибора, те на овај начин, сваком од њих, још једном су пожелили добре успјехе и добра другарства. Као што је рекао Бранко Радичевић „од колијевке па до гроба, најљепше је ђачко доба“. Срећан почетак школске године свим ученицима, просвјетним радницима и родитељима!

Back To Top