skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Kao i ranijih godina, nastavljena je praksa da se učenici prvih razreda obraduju sa prigodnim poklon paketima za početak školovanja. Danas je načelnik opštine Radojica Ćelić zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine, Denisom Stevanovićem i potpredsjednikom Skupštine opštine, Nebojšom Kajganićem, posjetio JU OŠ „Desanka Maksimović“ Stanari, kako bi uručili đacima prvacima poklone u vidu školskog pribora.

Nakon svečanog početka i pozdrava dobrodošlice učenici su nastavili program. Učenici starijih razreda su ovom prilikom, uz pjesmu i igru dočekali nove drugare. Njihov nastup aplauzom su pozdravili prisutni učitelji i nastavnici, kao i roditelji đaka prvaka. Direktor škole, Aleksandar Ristić, poželio je svima uspješnu školsku godinu, dobre ocjene i školovanje bez prekida, te u dobrim uslovima. Zahvalio se rukovodstvu opštine na poklonima, ruksacima i školskom priboru za naših 50 dječaka i djevojčica. Ministarstvo prosvjete i kulture i ove godine je obezbijedilo udžbenike za đake.

Rukovodstvo opštine, zajedno sa prosvjetnim radnicima,  vršilo je podjelu pripremljenih udžbenika i pribora, te na ovaj način, svakom od njih, još jednom su poželili dobre uspjehe i dobra drugarstva. Kao što je rekao Branko Radičević „od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba“. Srećan početak školske godine svim učenicima, prosvjetnim radnicima i roditeljima!

Back To Top