skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ КУПОВИНЕ ПРВЕ СТАМБЕНЕ ЈЕДИНИЦЕ

На основу Јавног позива за суфинансирање куповине или изградње прве стамбене јединице начелник Општине, господин Радојица Ћелић, данас је потписао уговоре са младим брачним паровима који су испунили услове предвиђене Јавни позивом. Предвиђеним уговором детаљно су се утврдили услови и начин финансирања куповине прве стамбене јединице у износу од 12.000,00 КМ једнократно.

Начелник Општине и предсједник Скупштине, господин Денис Стевановић честитали су потписницима уговора и навели да су ова средства предвиђена Правилником о суфинансирању куповине или изградње прве стамбене јединице младим брачним паровима на подручју општине Станари с циљем да се млади задрже на подручју наше локалне заједнице, да ту живе и раде. Такође, истакли су да је ово вид подршке локалне заједнице младим брачним паровима и да ће се та подршка наставити и у будућем периоду.

Према Јавном позиву, право на суфинансирање куповине прве стамбене једнице остварили су Перић Дарко и Јелена из Осредка, Глигоревић Бојан и Тања из Радње Доње и Тодорић Боро и Драженка из Рашковаца.

Back To Top