skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПОЗИВ ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ СТАНАРИ

 

Општински штаб за ванредне ситуације општине Станари позива  грађанe који су дошли из иностранства, да се јаве у Дом здравља  на број 053/490-234 или 066/272-638 и да поштују мјере самоизолације.

Позивају се грађани да ако имају сазнања да је лице стигло из иностранства, а није се  пријавило надлежним службама,  обавјесте службеника Општинске управе општине Станари на број 065/799-782.

Штаб за ванредне ситуације општине Станари апелује и упозорава све грађане  који су евидентирани и стављени под здравствени надзор ради праћења  њиховог здравственог стања, да су обавезни да испоштују све што им је наложено  од стране Дома здравља, инспекцијских служби и комуналног полицајца, јер сви који се не буду придржавали мјера и не буду нађени на пријављеној кућној адреси биће санкционисани новчаном казном у складу са чланом 63. Закона о заштити становништва од заразних болести.  Надлежни органи ће свакодневно контролисати провођење наложених мјера изолације.

Позивају се грађани да пријаве своје комшије који живе сами у домаћинству и немају подршку породице како би им се на организован начин омогућила помоћ у набавци хране. Пријавити могу на број телефона 053/201-810.

Моле се грађани да се стриктно придржавају издате наредбе ради заштите  свог здравља и свих других.

                                                                  КОМАНДАНТ ШТАБА ЗА

                                                                   ВАНРЕДНE СИТУАЦИЈЕ

                                                                                  Душан Панић с.р.

Back To Top