skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

PREDSTAVLJENO IDEJNO RJEŠENJE REGULACIJE KORITA RIJEKE OSTRUŽNJE

Kroz video prezentaciju, tehničke nacrte, proračune i zajedničku diskusiju danas je predstavljeno Idejno rješenje regulacije – uređenja korita rijeke Ostružnje kroz urbano područje naselja Stanari. Predstavnici projektnog tima Zavoda za vodoprivredu Bijeljina prezentovali su aktivnosti i rezultate na realizaciji Idejnog rješenja.

U ime Opštine Stanari sastanku su prisustvovali načelnik opptine Stanari Radojica Ćelić, predsjednik Skupštine Denis Stevanović, zamjenik predsjednika Skupštine Nebojša Kajganić, kao i načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Branko Vuković sa saradnicima. U ime kompanije „EFT“ sastanku je prisustvovao Miloš Vasić i Jelena Džugumović, dok je u ime JU „Vode Srpske“ sastanku prisustvovala Violeta Janković.

Nakon prezentacije vođena je diskusija o prezentovanom materijalu, načinu dalje realizacije projekta, kao i načinu rješavanja prepreka koje se mogu javiti prilikom nastavka izrade tehničke dokumentacije, a kasnije i prilikom izvođenja projekta. U toku sastanka usvojen je zaključak da se prezentovano Idejno rješenje uputi u javnu raspravu o kojoj bi javnost bila blagovremeno informisana.

Back To Top