skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

УПУЋЕНА ТРЕЋА ГРУПА КОРИСНИКА БАЊСКО-КЛИМАТСКЕ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ У ЗТЦ „БАЊА КУЛАШИ“

Општина Станари данас је организовала пријем за преосталих 40 корисника бањско-климатске рехабилитације одабраних по расписаном Јавном позиву. Демобилисани борци Одбрамбено-отаџбинског рата, ратни војни инвалиди и чланови породица погинулих бораца упућени су у ЗТЦ „Бања Кулаши“. У наредних седам дана имаће прилику да ублаже своје тегобе и поправе здравствено стање.

Општина Станари ће и наредних година да пружати подршку овим категоријама и у наредним годинама, а тренутно је у току и Јавни позив за подношење захтјева за додјелу новчане помоћи за стамбено збрињавање породица погинулих  бораца, ратних војних инвалида, логораша и демобилисаних бораца као и Јавни позив за додјелу новчане помоћи за куповину огрева избјеглим и расељеним лицима и повратницима са подручја општине Станари.

У наредном периоду најмлађа локална самоуправа ће донијети и Правилник о допунским правима бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца, који ће допринијети побољшању права и услова живота за ове категорије.

Back To Top