skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

UPUĆENA TREĆA GRUPA KORISNIKA BANJSKO-KLIMATSKE REHABILITACIJE U ZTC „BANJA KULAŠI“

Opština Stanari danas je organizovala prijem za preostalih 40 korisnika banjsko-klimatske rehabilitacije odabranih po raspisanom Javnom pozivu. Demobilisani borci Odbrambeno-otadžbinskog rata, ratni vojni invalidi i članovi porodica poginulih boraca upućeni su u ZTC „Banja Kulaši“. U narednih sedam dana imaće priliku da ublaže svoje tegobe i poprave zdravstveno stanje.

Opština Stanari će i narednih godina da pružati podršku ovim kategorijama i u narednim godinama, a trenutno je u toku i Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčane pomoći za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih  boraca, ratnih vojnih invalida, logoraša i demobilisanih boraca kao i Javni poziv za dodjelu novčane pomoći za kupovinu ogreva izbjeglim i raseljenim licima i povratnicima sa područja opštine Stanari.

U narednom periodu najmlađa lokalna samouprava će donijeti i Pravilnik o dopunskim pravima boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, koji će doprinijeti poboljšanju prava i uslova života za ove kategorije.

Back To Top