skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Делегација из општине Станари посјетила општину Беочин

Претходног викенда (28.-30. маја), делегација из општине Станари у саставу Денис Стевановић, предсједник Скупштине општине општине, Борис Шљивић, директор ЈКП Екосфера Станари и Мирко Кесер, директор ЈУ Спортско туристичке организације Станари, посјетили су општину Беочин у Србији. Испред општине Беочин угостили су их Секула Петровић, начелник Општинске управе, Боро Предраговић, замјеник Предсједника општине и Драган Глигорић, начелник Одјељења за буџет и финансије.

Општина Беочин се налази у близини Новог Сада, под чију регију и припада. Географским положајем, надморском висином, бројем становника и привредним капацитетима је врло слична општини Станари. Овом приликом, представници наше општине имали су прилику да размијене искуства и мишљења у планирању и реализовању пројеката од општег значаја за локалну самоуправу. Нарочито се разговарало o туристичким капацитетима и понудама, развоју комуналне инфраструктуре те понуди за омладину и пољопривредној производњи.

Заједно са представницима општине Станари, посјети су се придружили и представници мјесних заједница, комисије за омладину и пољопривредних газдинства.

Back To Top