skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

Delegacija iz opštine Stanari posjetila opštinu Beočin

Prethodnog vikenda (28.-30. maja), delegacija iz opštine Stanari u sastavu Denis Stevanović, predsjednik Skupštine opštine opštine, Boris Šljivić, direktor JKP Ekosfera Stanari i Mirko Keser, direktor JU Sportsko turističke organizacije Stanari, posjetili su opštinu Beočin u Srbiji. Ispred opštine Beočin ugostili su ih Sekula Petrović, načelnik Opštinske uprave, Boro Predragović, zamjenik Predsjednika opštine i Dragan Gligorić, načelnik Odjeljenja za budžet i finansije.

Opština Beočin se nalazi u blizini Novog Sada, pod čiju regiju i pripada. Geografskim položajem, nadmorskom visinom, brojem stanovnika i privrednim kapacitetima je vrlo slična opštini Stanari. Ovom prilikom, predstavnici naše opštine imali su priliku da razmijene iskustva i mišljenja u planiranju i realizovanju projekata od opšteg značaja za lokalnu samoupravu. Naročito se razgovaralo o turističkim kapacitetima i ponudama, razvoju komunalne infrastrukture te ponudi za omladinu i poljoprivrednoj proizvodnji.

Zajedno sa predstavnicima opštine Stanari, posjeti su se pridružili i predstavnici mjesnih zajednica, komisije za omladinu i poljoprivrednih gazdinstva.

Back To Top