skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ЕКИПА „ЈЕЗЕРО“ РУДАНКА ПОБЈЕДНИК ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Протеклог викенда, у организацији Спортског друштва „Рудар“ Станари одржан је 23. турир у малом фудбалу и шаху „Станари 2018“. Свечано отварање турнира почело је у 21 час, а церемонију отварања турнира употпунио је богат културно-умјетнички програм.

Турнир у малом фудбалу и шаху свечано је отворио посланик у НСРС, господин Горан Јеринић, који је нагласио да су Влада РС и општина Станари заједничким снагама извршили модернизацију спортског полигона, што ће свакако допринијети развоју спорта на подручју наше локалне заједнице.

Начелник општине Станари, господин Душан Панић, у име општине, као генералног покровитеља, истакао је како је задовољство имати једну овакву спортску манифестацију која траје чак 23 године. Навео је да је општина Станари, од свог оснивања улаже у спортске манифестације, а не заостаје ни у било којој друштвеној дјелатности.

 

 

Предсједник Организационог одбора „Станари 2018“, господин Жељко Миливојевић нагласио је да Спортско друштво „Рудар“ Станари свих ових година марљиво радило и да се може са сигурношћу рећи да је ово један од најбољих турнира на регији. Миливојевић, у име Организационог одбора, захвалио се Влади РС и општини Станари на реновираном и модернизованом спортском полигону.

Учешће у овој манифестацији узело је 26 пријављених екипа које су разврстане у 8 група. Након одиграих утакмица прва три мјеста заузеле су сљедеће екипе:

  • „Језеро“ Руданка,
  • Ауто-школа „Дошлић“ Добој,
  • Општински одбор СП Станари.
Back To Top