skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

EKIPA „JEZERO“ RUDANKA POBJEDNIK TURNIRA U MALOM FUDBALU

Proteklog vikenda, u organizaciji Sportskog društva „Rudar“ Stanari održan je 23. turir u malom fudbalu i šahu „Stanari 2018“. Svečano otvaranje turnira počelo je u 21 čas, a ceremoniju otvaranja turnira upotpunio je bogat kulturno-umjetnički program.

Turnir u malom fudbalu i šahu svečano je otvorio poslanik u NSRS, gospodin Goran Jerinić, koji je naglasio da su Vlada RS i opština Stanari zajedničkim snagama izvršili modernizaciju sportskog poligona, što će svakako doprinijeti razvoju sporta na području naše lokalne zajednice.

Načelnik opštine Stanari, gospodin Dušan Panić, u ime opštine, kao generalnog pokrovitelja, istakao je kako je zadovoljstvo imati jednu ovakvu sportsku manifestaciju koja traje čak 23 godine. Naveo je da je opština Stanari, od svog osnivanja ulaže u sportske manifestacije, a ne zaostaje ni u bilo kojoj društvenoj djelatnosti.

 

 

Predsjednik Organizacionog odbora „Stanari 2018“, gospodin Željko Milivojević naglasio je da Sportsko društvo „Rudar“ Stanari svih ovih godina marljivo radilo i da se može sa sigurnošću reći da je ovo jedan od najboljih turnira na regiji. Milivojević, u ime Organizacionog odbora, zahvalio se Vladi RS i opštini Stanari na renoviranom i modernizovanom sportskom poligonu.

Učešće u ovoj manifestaciji uzelo je 26 prijavljenih ekipa koje su razvrstane u 8 grupa. Nakon odigraih utakmica prva tri mjesta zauzele su sljedeće ekipe:

  • „Jezero“ Rudanka,
  • Auto-škola „Došlić“ Doboj,
  • Opštinski odbor SP Stanari.
Back To Top