skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Хуманост на дјелу: Подјела пакета за најугроженије

У дане 04. и 06.03.2020. године, стручни радници Центра за социјални рад Станари су у сарадњи са представником компаније Витинка а.д. Козлук, извршили подјелу прехрамбено-хигијенских пакета за 10 најугроженијих корисника права из социјалне заштите са подручја општине Станари.

Компанија Витинка је у потпуности сносила трошкове набавке пакета, док је Центар за социјални рад пружио неопходну подршку код избора корисника и подјеле самих пакета на терену.
Представник поменуте компаније је нагласио да ће и у наредном периоду акценат бити на хуманости и друштвеној одговорности, те да можемо очекивати још оваквих акција.
Вршилац дужности директора Центра за социјални рад Станари, Александер Игњић, се захвалио на помоћи и гесту компаније Витинка, те позвао и друге привредне субјекте да слиједе примјер хуманости, истичући да ће Центар увијек бити партнер и подршка активностима оваквог типа.

Јавна установа Центар за социјални рад Станари је званично започео са обављањем своје регистроване дјелатности од 01.01.2020. године, преузевши бригу о корисницима права од Одсјека за послове социјалне, породичне и дјечије заштите општинске управе општине Станари.

Back To Top