skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЈАВНИ ПОЗИВ

за едукацију родитеља о безбједности саобраћаја кроз пројекат „Безбједност за најмлађе, за маме и тате“

Позивају се заинтересовани родитељи да присуствују едукацији  о безбједности саобраћаја која ће се одржати 26.02.2021. године у 18:30 часова у просторији амфитеатра ОШ „Десанка Максимовић“ у Станарима, уз поштовање свих епидемиолошких мјера.

Циљ ове едукације биће указивање на неопходно поштовање саобраћајних прописа те заштита најмлађих учесника у саобраћају.

У току едукације биће додијељене аутосједалице за најмлађе учеснике у саобраћају, бициклистичке кациге, те други поклони за присутне.

Предност за додјељивање аутосједалица имају дјеца рођена у текућој години и последњем кварталу 2020. године, дјеца из вишечланих породица те социјално угрожене категорије, док за додјељивање бициклистичке кациге могу се пријавити сви заинтересовани професионални и рекреативни спортисти. Присуство на едукацији је ОБАВЕЗНО за све пријављене и услов за остваривање права на додјелу аутосједалице, а јавни позив остаје отворен до попуњавања доступних мјеста.

Сви заинтересовани обавезни су се пријавити на маил: bezbjednost.saobracaja@outlook.com или на број телефона 066/773-551.

Пројекат реализује Савјет за безбједност саобраћаја општине Станари уз финансијску подршку општине Станари и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

ПРЕДСЈЕДНИК САВЈЕТА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ

САОБРАЋАЈА ОПШТИНЕ СТАНАРИ

ДЕНИС СТЕВАНОВИЋ

Back To Top