skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Састанак начелника општине са шефом Српског клуба у ПС БиХ др Ненадом Стевандић

Радојица Ћелић, начелник општине Станари, угостио је данас шефа Српског клуба у ПС БиХ др Ненада Стевандић. На радном састанку су присуствовали потпредсједник Скупштине општине Небојша Кајганић, шеф Клуба одборника Жељка Дамјановић, начелник Одјељења за привреду и финансије Љубиша Станковић, директор ЈУ центар за социјални рад Станари Дарко Тутњевић и замјеник директора ЈЗУ Дом здравља Станари Славен Јеринић.

На овом састанку од многобројних тема, др Ненад Стевандић почео је тренутном епидемиолошком ситуацијом у Републици Српској, која је прилично неповољна у претходним и будућим данима, због повећања броја обољелих од вируса ковид-19. Такође је разговарано на тему доступности вакцина, те на ажурности и набавци истих ка општини ради заштите становништва, првенствено особа из ризичних категорија.

Послије разговора у кабинету начелника, присутни су се упутили ка локацији бивше амбуланте, те локацији тренутног ЈЗУ Дом здравља Станари, у којој је др Ненад Стевандић разговарао са здравственим радницима, те размијенио мишљења о раду.

Велика подршка и асистенција је договорена, те ће наредни период бити повољан за испуњавање планираних пројеката. Састанак је завршен на обострано задовољство, уз исказане намјере за поновно скорашње виђање.

 

Back To Top