skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

JAVNI POZIV

JAVNI POZIV

za edukaciju roditelja o bezbjednosti saobraćaja kroz projekat „Bezbjednost za najmlađe, za mame i tate“

Pozivaju se zainteresovani roditelji da prisustvuju edukaciji  o bezbjednosti saobraćaja koja će se održati 26.02.2021. godine u 18:30 časova u prostoriji amfiteatra OŠ „Desanka Maksimović“ u Stanarima, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Cilj ove edukacije biće ukazivanje na neophodno poštovanje saobraćajnih propisa te zaštita najmlađih učesnika u saobraćaju.

U toku edukacije biće dodijeljene autosjedalice za najmlađe učesnike u saobraćaju, biciklističke kacige, te drugi pokloni za prisutne.

Prednost za dodjeljivanje autosjedalica imaju djeca rođena u tekućoj godini i poslednjem kvartalu 2020. godine, djeca iz višečlanih porodica te socijalno ugrožene kategorije, dok za dodjeljivanje biciklističke kacige mogu se prijaviti svi zainteresovani profesionalni i rekreativni sportisti. Prisustvo na edukaciji je OBAVEZNO za sve prijavljene i uslov za ostvarivanje prava na dodjelu autosjedalice, a javni poziv ostaje otvoren do popunjavanja dostupnih mjesta.

Svi zainteresovani obavezni su se prijaviti na mail: bezbjednost.saobracaja@outlook.com ili na broj telefona 066/773-551.

Projekat realizuje Savjet za bezbjednost saobraćaja opštine Stanari uz finansijsku podršku opštine Stanari i Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

PREDSJEDNIK SAVJETA ZA BEZBJEDNOST

SAOBRAĆAJA OPŠTINE STANARI

DENIS STEVANOVIĆ

Back To Top