skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

„Љубавни оглас“ – Центар за културу општине Станари

Вечерас је у ЈУ Центар за културу општине Станари одржана моно-комедија „Љубавни оглас“ која је рађена је по тексту Васка Полича, Весне Анђелковић и Мирјане Рибич, а изводи је Весна Анђелковић – Зорка.

Зорка, четрдесетдвогодишња дјевојка из Лесковца тражи супруга, али и љубав свог живота у Љубљани. На овом плану дешавају јој се разне згоде и незгоде, те већ полако губи наду да је њен будући супруг близу ње. Пажњу Зорке је освојио мистериозни Алексић из публике, која му се у више наврата и пожалила о својој немилој љубавној ситуацији.

Комбинујући неколико ријечи словеначког језика, уз наш матерњи, Зорка на хумористичан начин, користи народне изреке, шале и пошалице да би боље приказала и описала своје пропале љубави. Присутни гледаоци су уз громогласан аплауз поздравили Зорку, која је засигурно уљепшала вече и до суза насмијала публику.

Директор ЈУ Центар за културу, Анђелко Тадић, рекао је да је радостан да је сала била поприлично попуњена, те да је епидемиолошка ситуцаија добра и самим тим наставља се програм културних догађаја, те са својим запосленима припремају још активности за мјесец јул.

Back To Top