skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

„Ljubavni oglas“ – Centar za kulturu opštine Stanari

Večeras je u JU Centar za kulturu opštine Stanari održana mono-komedija „Ljubavni oglas“ koja je rađena je po tekstu Vaska Poliča, Vesne Anđelković i Mirjane Ribič, a izvodi je Vesna Anđelković – Zorka.

Zorka, četrdesetdvogodišnja djevojka iz Leskovca traži supruga, ali i ljubav svog života u Ljubljani. Na ovom planu dešavaju joj se razne zgode i nezgode, te već polako gubi nadu da je njen budući suprug blizu nje. Pažnju Zorke je osvojio misteriozni Aleksić iz publike, koja mu se u više navrata i požalila o svojoj nemiloj ljubavnoj situaciji.

Kombinujući nekoliko riječi slovenačkog jezika, uz naš maternji, Zorka na humorističan način, koristi narodne izreke, šale i pošalice da bi bolje prikazala i opisala svoje propale ljubavi. Prisutni gledaoci su uz gromoglasan aplauz pozdravili Zorku, koja je zasigurno uljepšala veče i do suza nasmijala publiku.

Direktor JU Centar za kulturu, Anđelko Tadić, rekao je da je radostan da je sala bila poprilično popunjena, te da je epidemiološka situcaija dobra i samim tim nastavlja se program kulturnih događaja, te sa svojim zaposlenima pripremaju još aktivnosti za mjesec jul.

Back To Top