skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ОСРЕДАК, ЉЕБ И ДРАГАЛОВЦИ ДОБИЛЕ НОВЕ АСФАЛТИРАНЕ ПУТНЕ ПРАВЦЕ

У складу са овогодишњим Планом одржавања, заштите, реконструкције и изградње локалних и некатегорисаних путева, у оквиру редовног одржавања јавних путева извршена је реконструкција путних праваца у мјесним заједницама Осредак, Љеб и Драгаловци.

У Мјесној заједници Осредак извршена је реконструкција путне инфраструктуре, укупне дужине 1290 метара, од чега су асфалтирани путни правци Л6-Перићи-гробље-Суботићи-Ћућићи-Л6, Раскрсница код школе у Осредку-Ђекић брдо-Раскрсница код храста и путни правац Р473-Осредак-Кулаши који уједно повезује општину Станарe са општином Прњавор.

Мјесна заједница Љеб добила је укупно 960 метара асфалта који су распоређени на два путна правца и то путnи правац Р473-црква у Љебу-гробље-Шућури (од гробља према Шућурима) и путни правац Раскрсница у Марићима-Марићи. У Мјесној заједници Драгаловци асфалтирано је 900 метара, и то на путном правцу Л10 (школа у Драгаловцима-Ловачка кућа) и путном правцу Р474-Драгаловци-Осредак (од новог мостића према Осредку).

Наведене активности реализоваће се у свих 14 мјесних заједница општине Станари, a финансијска средства за ову намјену су предвиђена буџетом за 2018. годину, која су расподијељена на оджавање локалних и некатегорисаних путева.
Back To Top