skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

MJESNE ZAJEDNICE OSREDAK, LJEB I DRAGALOVCI DOBILE NOVE ASFALTIRANE PUTNE PRAVCE

U skladu sa ovogodišnjim Planom održavanja, zaštite, rekonstrukcije i izgradnje lokalnih i nekategorisanih puteva, u okviru redovnog održavanja javnih puteva izvršena je rekonstrukcija putnih pravaca u mjesnim zajednicama Osredak, Ljeb i Dragalovci.

U Mjesnoj zajednici Osredak izvršena je rekonstrukcija putne infrastrukture, ukupne dužine 1290 metara, od čega su asfaltirani putni pravci L6-Perići-groblje-Subotići-Ćućići-L6, Raskrsnica kod škole u Osredku-Đekić brdo-Raskrsnica kod hrasta i putni pravac R473-Osredak-Kulaši koji ujedno povezuje opštinu Stanare sa opštinom Prnjavor.

Mjesna zajednica Ljeb dobila je ukupno 960 metara asfalta koji su raspoređeni na dva putna pravca i to putni pravac R473-crkva u Ljebu-groblje-Šućuri (od groblja prema Šućurima) i putni pravac Raskrsnica u Marićima-Marići. U Mjesnoj zajednici Dragalovci asfaltirano je 900 metara, i to na putnom pravcu L10 (škola u Dragalovcima-Lovačka kuća) i putnom pravcu R474-Dragalovci-Osredak (od novog mostića prema Osredku).

Navedene aktivnosti realizovaće se u svih 14 mjesnih zajednica opštine Stanari, a finansijska sredstva za ovu namjenu su predviđena budžetom za 2018. godinu, koja su raspodijeljena na odžavanje lokalnih i nekategorisanih puteva.
Back To Top